Antena Căutare

UPDATE! Fals de identitate in cele doua cereri depuse la judecatorie de presupusul fiu al lui Sergiu Nicolescu

Presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a depus o cerere de recunoastere a paternitatii. Sora regizorului a declarat ca va face un test ADN, daca va fi nevoie.

UPDATE: Cele doua cereri depuse la Judecatoria sectorului 1 sub numele de Vasile Rotaru, prin care a fost ceruta oprirea incinerarii lui Sergiu Nicolaescu si efectuarea unui test de paternitate, sunt inscrise sub o identitate falsa. Se pare ca CNP-ul folosit apartine unui jurnalist.

Pe langa cererea de oprire a incinerarii, presupusul fiu al lui Sergiu Nicolaescu a depus si una prin care cere un test de paternitate. Numele pe care au fost inregistrate este Vasile Rotaru, iar documentele au fost trimise din Dusseldorf, Germania.

Sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda Nicolaescu, a declarat in direct la Antena 3 ca va accepta testul ADN. "Eu nu cred, eu cred ca e minciuna. Cu toate astea accept testul ADN (...). Daca sunt minciuni, cer daune morale de sute de mii de euro pe care le voi da unor batrani sau unor copii", a declarat Iolanda Nicolaescu.

Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat sambata, la crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participand familia, prietenii si apropiatii regizorului.

Sursa: Antena3

Ger, ninsori si viscol in urmatoarele zile. Vezi prognoza meteo pana miercuri... Un barbat s-a urcat pe un bloc din apropierea Guvernului si ameninta ca se sinucide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x