Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Principalul suspect în cazul lui Emi Pian a fost reținut! Ce plan au autoritățile pentru cel care l-a ucis pe interlop

Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, tânărul suspectat că l-a ucis pe interlopul Emi Pian, a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore.

Ciprian Napy a fost reținut! Ce plan au autoritățile pentru cel care l-a ucis pe Emi Pian

Vineri, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis reţinerea pentru 24 de ore a tânărului de 26 de ani, din Bucureşti, care ar fi criminalul liderul clanului Duduianu, Emi Pian.

„În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, anunţă Poliţia Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian

Vineri, Gheorghe Emanuel Richard urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Se schimbă tot, în cazul lui Emi Pian! Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea crimei! Ce a declarat ucigașul, în timpul audierii

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

„Cât oi trăi eu pe Pământ! Să mor eu dacă te mint!”. Emi Pian i-a transmis un mesaj criminalului său înainte de a muri! Ce i-a spus este incredibil

Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind aşteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii şi şampanie. Emi Pian le-a transmis, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare. „

Recomandari