Antena Căutare

Probleme din cauza vântului, în judeţul Braşov – Pompierii au intervenit pentru degajarea mai multor copaci şi a unor elemente de construcţie, iar şcolile din localităţile Cincu, Vlădeni şi Arini au cursurile suspendate

Vântul care suflă cu putere a creat mai multe probleme în judeţul Braşov, pompierii intervenind pentru degajarea unor copaci şi a unor elemente de contrucţia căzute pe carosabil sau pe autoturisme. De asemenea, şcolile din localităţile Cincu, Vlădeni şi Ariniau cursurile suspendate.

ISU Brasov a intervenit, luni, pentru degajarea mai multor copaci care au căzut pe carosabil sau pe autoturisme. Astfel, s-a intervenit pe DN 1, la Timişul de Jos, unde a căzut un brad, dar şi pe la iesirea din Brădet spre Cheia, unde au căzut doi copaci pe drum.

De asemenea, s-a intervenit în municiul Braşov, unde un copac a căzut peste o maşină, fără a fi înregistrate victime.

În plus, pompierii au intervenit în municipiul Braşov pentru a îndepărta o schelă care a căzut pese două maşini, de asemenea, nefiind înregistrate victime.

”Se intervine în zona gării Braşov ( sensul giratoriu) la un panou publicitar. Există riscul ca acesta să cadă. Se intervine pentru stabilizarea acestuia cu o autospecială de intervenţie şi o autoscară”, a transmis ISU Braşov.

În plus, pompierii au intervenit pentru a îndepărta bucăţi de tablă de pe mai multe acoperişuri.

La rândul lor, reprezentanţii Ministerului Educaţiei au transmis că, din cauza condiţiilor meteorologice, unităţile şcolare din localităţile Cincu, Vlădeni şi Arini, din judeţul Braşov, au cursurile suspendate, 132 de elevi fiind afectaţi.

Judeţul Braşov este sub cod portocaliu de vânt, iar în zona de munte este cod roşu până luni, la ora 18.00.

Sursa : news.ro

Protest într-un oraș din România, după ce autoritățile vor să facă un spațiu de carantină împotriva coronavirusului... România, alertă de coronavirus! Spații de carantină amenajate în mai multe zone din țară, pentru românii care se întorc ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x