Antena Căutare

Profesorul din Brasov acuzat de luare de mita ramane in arest

Profesorul de la Facultatea de Medicina a Universitatii Transilvania din Brasov, acuzat de luare de mita, a fost arestat in urma cu scurt timp pentru 29 de zile. Asta dupa ce initial, tribunalul Brasov hotarase sa-l cerceteze in libertate.

Procurorii au facut recurs, iar Curtea de Apel din Brasov le-a dat castig de cauza, asa ca profesorul va fi cercetat in continuare in stare de arest. De altfel, el si-a si recunoscut o parte din vina: a luat bani de la studentii sai, dar spune ca sumele respective nu reprezentau o taxa pentru trecerea examenelor si ca nu ajungeau in propriile buzunare, ci in conturile facultatii de medicina.

Pe de alta parte, profesorul sustine ca subiectele pe care le indica studentilor nu erau neaparat cele care ar fi picat la examen si ca intalnirile din masina aveau un rol strict consultativ.

La perchezitia pe care anchetatorii au facut-o acasa la dascal, s-a gasit o lista cu 14 nume precum si mai multe cataloage in care erau subliniate unele nume si sume mari de bani. Se banuieste ca ar fi numele studentilor care si-au patit examenele.

Galati: Femeie in stare grava dupa ce a facut o operatie de liposuctie la o clinica privata... Nu mai sunt bani de salarii: 12.000 de mineri trimisi, fortat, in concediu de odihna. In plus, conducerea companiei vrea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x