Antena Căutare

Protest la Agentia Domeniilor Statului: Angajatii ameninta cu greva generala

Angajatii Agentiei Domeniilor Statului (ADS) au oprit activitatea in semn de protest fata de noile reduceri salariale, dar si pentru ca nu si-au primit salariile aferente lunii octombrie, deoarece le-au expirat contractele colective de munca, a declarat, luni, liderul de sindicat Stelian Naciadi.

Naciadi a spus ca, potrivit informtiilor primite de la conducere, Ministerul Agriculturii ar fi virat doar jumatate din suma aferenta salariilor, deoarece salariatii ADS ar fi fost reincadrati pe un alt normativ, care a fost abrogat odata cu aparitia Legii 330.

Potrivit declaratiilor liderului de sindicat, reprezentantii conducerii ADS le-ar fi comunicat angajatilor ca au facut toate demersurile ca acestia sa-si primeasca salariile.

Mai mutl decat atat, sindicalistii iau in calcul declansarea grevei generale, o decizie in acest sens urmand sa fie luata luni, a mai spus Stelian Naciadi.

Post de director general la MDRT, nou infiintat, scos la concurs... Mita la MAI: Chelu a mintit! Banii erau in punga!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x