Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Pui umărul la curățenia orașului? Primarul te răsplătește cu bani: 50 de lei petru fiecare poză, în care surprinzi un cetățean aruncând gunoaie pe jos

Sătul de gunoaiele lăsate la întâmplare, un primar dintr-o localitate din judeţul Bistriţa a venit cu o idee. Vrea să-i răsplătească, cu bani din buzunarul lui, pe toţi cei care reuşesc să-i surprindă pe locuitorii care lasă deşeuri, în zonele interzise. Edilul speră ca, odată cu această măsură, să-i facă pe cetăţeni să păstreze curăţenia.

Sătul de gunoaiele lăsate la întâmplare, un primar dintr-o localitate din judeţul Bistriţa a venit cu o idee. Vrea să-i răsplătească, cu bani din buzunarul lui, pe toţi cei care reuşesc să-i surprindă pe locuitorii care lasă deşeuri, în zonele interzise. Edilul speră ca, odată cu această măsură, să-i facă pe cetăţeni să păstreze curăţenia.

Gunoaiele au invadat albia Someşului Mare. Pungi, pet-uri, deşeuri menajere, toate au transformat locul, dintr-unul plin de aer curat, într-o zonă în care parcă nici nu mai vrei să treci.

Pentru a rezolva această problemă, primarul din Sângeorz-Băi vine cu o idee neobişnuită. Vrea să-i răsplătească pe toţi cei care ajută la prinderea cetăţenilor care aruncă gunoaiele pe unde apucă. Pentru fiecare poză primită, edilul va oferi 50 de lei. Din propriul buzunar.

Recomandari