Antena Căutare

Raed Arafat are COVID-19. Prima reacție a sefului DSU după ce s-a îmbolnăvit. Cum a încercat să se protejeze

Raed Arafat a anunțat printr-un mesaj pe Facebook că s-a îmbolnăvit de Covid-19. Acesta a explicat simptomele pe care le are și cum s-a protejat tot timpul, în ciuda faptului că este pozitiv.

Raed Arafat are COVID-19. Prima reacție a sefului DSU după ce s-a îmbolnăvit. Cum a încercat să se protejeze Galerie
Raed Arafat a anunțat printr-un mesaj pe Facebook că s-a îmbolnăvit de Covid-19. Acesta a explicat și simptomele pe care le-a avut și cum s-a protejat în tot timpul. | Hepta

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat că s-a infectat cu SARS-CoV-2. "După un test rapid administrat de mine acasă, în această seară, am ieşit COVID pozitiv", a afirmat el, menţionând că în prezent are simptome uşoare.

Ce simptome are Raed Arafat, după ce s-a infectat cu virusul Covid-19

Șeful DSU a fost cea mai vizibilă figură în perioada pandemiei, care a anunțat măsurile restrictive la nivel național pentru combaterea virusului Sars-Cov-2.

La nici o lună de la ridicarea restricțiilor, acesta anunță că s-a îmbolnăvit, deși s-a protejat conform normelor .

"După un test rapid administrat de mine acasă, în această seară, am ieşit Covid pozitiv. Acesta după ce dimineaţa testul a fost negativ, eu purtând mască FFP2 tot timpul", a scris Arafat pe Facebook, luni seară.

El a menţionat că în prezent are simptome uşoare.

"Simptomele pe care le am la acest moment sunt uşoare. Voi continua să lucrez de la domiciliu în următoarele zile!", a adăugat el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: În ce condiții vaccinul împotriva Covid-19 ar putea fi administrat anual, ca vaccinul antigripal. Ce spune Raed Arafat

Ce se întâmplă cu vaccinarea împotriva Covid-19 de la 1 iulie. Unde ne vom putea vaccina. Anunțul lui Andrei Baciu

Secretarul de Stat Andrei Baciu a anunțat că de la 1 iulie se va schimba politica de vaccinare împotriva Covid-19.

„Pe 1 iulie va intra în vigoare noua politică de vaccinare împotriva COVID-19: vaccinarea doar la medicii de familie”, a anunțat Andrei Baciu, prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook. Totuși, până la 1 iulie, românii pot în continuare să se vacineze la punctele de vaccinare are funcționează în continuare.

Prin urmare, perioada de tranziție de la vaccinarea de tip „campanie” împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului național de vaccinare al Ministerului Sănătății se va încheia pe 30 iunie. Până la această dată inclusiv, toți cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcționează în continuare, cât și la cabinetele medicilor de familie.

Citește și: Simptomul pe care îl poți auzi, dacă te-ai infectat cu Omicron. Ce se întâmplă dacă ai această tulpină de Covid-19

De la 1 iulie punctele de vaccinare își vor înceta activitatea: „Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare își vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie.

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății a reiterat recomandarea vacinării împotriva coronavirusului:

„Recomand din nou vaccinarea drept cea mai bună formă de protecție împotriva virusului SARS-Cov-2 și o consider extrem de utilă mai ales pentru grupele de risc”, a anunțat Secretarul de Stat”, a mai spus Andrei Baciu.

(P) Ghid de parenting: cele mai bune cărți pentru a te pregăti pentru perioada sarcinii... O bunicuță din Mariupol a înduioșat internetul. Nu a putut să-l părăsească și a fugit cu cocoșul VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x