Antena Căutare

Raed Arafat, AVERTISMENT IMPORTANT pentru români: „Îi rog pe oameni să asculte ce le spunem. În zilele URMĂTOARE așteptăm...”

Încă din data de 18 martie, vremea se va răci accentuant, în special în regiunile extracarpatice, unde vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă.

La nivelul întregii țări, se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între -4 și 11 grade, cu valori mai scăzute în jumătatea nordică a Moldovei și minime cuprinse între -8 și 0 grade. Cele mai scăzute valori vor fi înregistrate în jumătatea nordică a Moldovei și-n depresiunile din estul Transilvaniei.

Această răcire a vremii se va simți și-n zona Capitalei, temperaturile maxime vor fi destul de scăzute, ușor pozitive, undeva în jurul valorii de 6 grade pe parcursul zilei de 18 martie, și de 0-1 grad în 19 martie. Minimele termice vor fi negative, -4, -2 grade. Cerul va fi mai mult noros, cu precipitații la început sub formă de plaoie, cu tendință de transformare în lapovitță și trecător chiar și ninsoare.

La temperaturile maxime, sunt abateri de 10-12 grade față de ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în această perioadă.

Îi rog pe oameni să asculte ce le spunem. În zilele URMĂTOARE așteptăm precipitații semnificative”, a avertizat Raed Arafat privind schimbarea bruscă a vremii si a eventualelor probleme ce pot apărea din acest motiv.

Mesajul integral al lui Raed Arafat pentru populație îl puteți găsi pe Antena 3.ro

VREMEA 16 martie 2018. Prognoza METEO vineri, 16 martie: liniștea dinaintea furtunii!... "Te urmăresc şi te omor". Un polițist a fost amenințat cu moartea pe stradă de un taximetrist pirat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x