Antena Căutare

Declarația ULUITOARE a lui Raed Arafat referitoare la dezastrul care poate lovi România. Ce se întâmplă la CUTREMUR!

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a vorbit în emisiunea „100 de minute” despre vulnerabilitățile pe care le are România în cazul unui dezastru. 

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a vorbit în emisiunea „100 de minute” despre vulnerabilitățile pe care le are România în cazul unui dezastru.

Arafat a precizat că legislatia privind intervențiile autorităților în cazul unor dezastre majore este deficitară.

„S-a observat că la orice lucru trebuie să se facă comisii, iar acest lucru poate să întârzie decizii vitale în cadrul unui dezastru major. Când poți să aștepți, e ok, dar când nu poți să aștepți și ai prin acte normative stabilit comandantul acțiunii, cine este comandantul intervenției, trebuie să îi lași să răspundă de deciziile pe care le iau.

Să ia deciziile rapid și decizii care să însemne viață sau moarte pentru unii. (...) De ce trebuie să aștept? De ce nu pot să iau o decizie doar pe baza unui telefon? Dacă ne anchilozăm în legislația care pe teren nu se pot aplica, s-ar putea ca unii să își asume, alții nu”, a spus Raed Arafat la Antena 3.

Copil de şase ani, în comă profundă după ce s-a înecat într-un ştrand din Deva... Alertă generală! Poliția îl caută peste tot! Orice român care l-a văzut este rugat să anunțe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x