Antena Căutare

Razie in barurile din Piatra Neamt: Zeci de pacanele fara licenta au fost confiscate

Zeci de mascati au descins, azi-noapte, in barurile din Piatra Neamt. Au cautat aparate pentru jocuri de noroc fara licenta si au gasit destule. Toate au fost confiscate, iar mai multe persoane au fost duse la audieri. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, pacanelele ridicate ar apartine clanului Mararu.

Dupa ce s-a lasat intunericul, mascatii si-au incercat norocul in barurile frecventate de impatimitii pacanelelor.

“Am organizat o actiune cu efective marite in comun. cu aceasta ocazie am gasit in cinci baruri din municipiul Piatra Neamt aparate de joc de timp slot machine care nu detin autorizatie de functionare”, a declarat Cezar Filip, comandantul Politiei Piatra Neamt.

Zeci de aparate au fost confiscate. Impreuna cu jocurile de noroc au fost ridicate si mai multe persoane, care ar lucra, se pare, pentru clanurile interlope din oras, printre care si clanul Mararu

Dupa audieri, o persoana a fost retinuta pentru 24 de ore. Barbatul ar fi de fapt doar un pion in mafia jocurilor de noroc ilegale.

SPECIAL: Marimea chiar conteaza! Tragem la magazine, ca ursul la miere... Un hot din Constanta, prins de pompieri in varful unui stalp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x