Antena Căutare

Regele Mihai a trimis o scrisoare de compasiune Regelui Norvegiei

Regele Mihai a trimis, ieri, un mesaj de compasiune si sprijin Regelui Norvegiei, Harald al V-lea, in legatura cu atacurile teroriste din aceasta tara, potrivit unui comunicat al Casei Regale.

"Am fost puternic socati si profund intristati la vestea ororilor de neinchipuit care au avut loc in Norvegia. Tragedia este peste orice inchipuiri! Singura consolare in acest moment este ca, asa cum ati mentionat, intreaga voastra Natiune este unita. De-a lungul secolelor, norvegienii au facut atat de mult pentru a apara cu mandrie si demnitate libertatile si independenta lor si sunt sigur ca ei vor sta, umar la umar, si in aceasta tragedie"


Regele Mihai a adaugat ca a fost profund impresionat de unitatea manifestata, indiferent de culoare sau rasa, pentru a salva vietile celor afectati de atacurile teroriste.

"Am fost foarte miscati de fotografiile cu lucratorii din serviciul medical si din alte servicii de urgenta care au lucrat neobosit pentru a salva vieti; ei erau de toate culorile si rasele, ceea ce reprezinta o clara respingere a mesajului de ura pe care ucigasii au vrut sa-l dea. Gandurile noastre sunt cu voi in aceste grele momente de incercare", se mai arata in documentul citat.

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

Europol a creat o celulă de criză pentru situaţia din Norvegia... UPDATE! Fiul cel mic al primarului din Deta, retinut. Atacatorul, Bogdan Roman, cautat in continuare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x