Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii și Principesa Margareta, întâlnire privată la Palatul Buckingham

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii și Principesa Margareta, întâlnire privată la Palatul Buckingham. Află toate informațiile despre vizita Custodelui Coroanei, Margareta şi a principelui Radu, de astăzi, din Marea Britanie, doar din articolul a1.ro

Regina Elisabeta a II-a

royal.uk

Astăzi, de la ora 17:00, Custodele Coroanei, Margareta și principele Radu vor fi primiți de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham în cadrul unei vizite private. Custodele Coroanei, Margareta dorește să vorbească cu Regina Elisabeta a II-a despre regele Mihai și despre România.

Custodele Coroanei, Margareta mărturisește “E o relaţie foarte caldă. De fiecare dată când ne vedem, discutăm puţin, dacă avem timp, despre România, despre trecut, despre viitor. Noi vorbim de ani de zile despre România. Ea ştie foarte bine ce se întâmplă acolo”.

Miercuri, 12 decembrie, Custodele Coroanei, Margareta, se va întâlni cu principele de Wales, Charles. El cunoaște România destuld e bine deoarece vine aici destul de des. Custodele Coroanei, Margareta povestește că a cunoscut-o pe Regina Elisabeta pentru prima dată când avea 4 ani.

Custodele Coroanei, Margareta spune “M-a invitat acolo, la Buckingham, la Windsor sau chiar în Scoţia. Simt o relaţie de familie foarte caldă cu ea. Mereu este o plăcere şi mereu are un sfat. Ceva, orice poate să-mi spună este ceva care rămâne în mine pentru ani de zile după", a mai spus Majestatea Sa”.

Miercuri va fi dezvelită statuia reginei Maria a României în localitatea Ashford din Comitatul Kent. Onorurile vor fi făcute de principesa Elena. La acest eveniment, vor lua parte numeroase personalități ale statului român, dar și ale celui britanic. Acest eveniment este organizat de Institutul Cultural Român şi de Ambasada României la Londra.

Sursă foto: royal.uk, twitter.com @ ClarenceHouse

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri