Regizorul Alexandru Darie, în stare gravă! Ultimele informații despre fiul lui Iurie Darie: "Este internat sub stricta supraveghere a medicilor”

 

Regizorul Alexandru Darie, managerul Teatrului Bulandra, este internat în stare gravă la Spitalul Fundeni din București, fiind monitorizat în permanență de medici. 

La scurt timp după ce s-a aflat de problemele de sănătate ale regizorului Alexandru Darie, care este fiul regretatului actor Iurie Darie, conducerea instituției a reacționat. 

"Este internat sub stricta supraveghere a medicilor şi urmează un tratament", au declarat reprezentanți ai instituţiei, potrivit Mediafax. 

Citește și: Regizorul Alexandru Darie, fiul lui Iurie Darie, în stare gravă, la Terapie Intensivă la Spitalul Fundeni! Boala de care suferă de ani de zile s-a agravat! 

"Tot colectivul este alături de el şi aşteptăm să se întoarcă la teatru", potrivit aceleiaşi surse.

Regizorul în vârstă de 60 de ani a fost diagnosticat cu ciroză în urmă cu mai mulţi ani, dar, în ultima vreme, starea sa de sănătate s-ar fi agravat şi, în prezent, el s-ar afla pe lista de transplant hepatic.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI