Antena Căutare

Reguli doar pentru unii: Cum se parcheaza cu tupeu, pe locurile persoanelor cu dizabilitati

Regulile de circulatie sunt facute pentru toti soferii. De asta a uitat, se pare, un om de afaceri din Ploiesti. Soferul a trecut fara jena cu masina pe un pasaj pietonal plin de oameni si a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilitati.

Pietonii, cu bun simt, se dau la parte. Asta desi autoturismul nu avea ce cauta pe acolo. Parcul prin care trece este doar pentru pietoni. Soferul nu pare sa observe acest lucru.

Vrea sa ajunga cat mai repede la Prefectura, asa ca parcheza pe primul pe care loc pe care-l gaseste liber. Nu conteaza ca este unul destinat persoanelor cu dizabilitati.

Doar ca graba asta l-a cam costat. Omul are de platit acum o amenda in valoare de 600 de lei pentru ca a intrat cu masina in zona pietonala si inca o amenda de 1.000 de lei deoarece a parcat pe locul pentru persoanele cu dizabilitati.

Soferul amendat este un om de afaceri din Ploiesti. Detine o companie in domeniul materialelor pentru amenajari interioare.

Politistul din Tulcea, urmarit de colegii lui prin tot orasul, s-a ales cu dosar penal... Scoala din Humulesti, la care a invatat Ion Creanga, a fost vandalizata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x