Căutare Live

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO. Afișarea NOTELOR, decisivă pentru unii dintre liceeni, care pot primi bani sau bilete în tabere internaționale!

Primăria Capitalei va acorda diplome In Honoris, tabere internaționale și premii în bani elevilor care au obținut media zece la Bacalaureat și la Evaluarea Națională, precum și șefilor de promoție din liceele bucureștene

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Primăria Capitalei va acorda diplome In Honoris, tabere internaționale și premii în bani elevilor care au obținut media zece la Bacalaureat și la Evaluarea Națională, precum și șefilor de promoție din liceele bucureștene.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. "Acest eveniment are ca scop recunoașterea efortului, rezultatelor și valorii elevilor bucureșteni care au obținut note de excepție la Bacalaureat și Evaluarea Națională, precum și șefilor de promoție din liceele bucureștene. Vom acorda acestor tineri atât diplome In Honoris — cea mai înaltă distincție oferită de Municipalitate — precum și tabere internaționale și premii în bani", a precizat primarul general Gabriela Firea.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Premiile vor fi oferite de către Primăria Capitalei prin PROEDUS, informează PMB, prin intermediul unui comunicat.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. "Ne dorim astfel să onorăm rezultatele de excepție înregistrate de acești elevi în anul școlar care tocmai a trecut și să le arătăm cât prețuim efortul pe care l-au depus zi de zi. Trebuie să ne prețuim valorile și să facem tot ce ne stă în putință să le arătăm că munca lor este recunoscută și răsplătită", a subliniat Firea.

Informație de ultimă oră de la CFR! Trafic rutier restricționat în zona Mogoșoaia, pentru derularea unor lucrări!... Peste 2000 de militari români, puși la dispoziție pentru operațiuni în afara țării!...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x