Antena Căutare

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO. Afișarea NOTELOR, decisivă pentru unii dintre liceeni, care pot primi bani sau bilete în tabere internaționale!

Primăria Capitalei va acorda diplome In Honoris, tabere internaționale și premii în bani elevilor care au obținut media zece la Bacalaureat și la Evaluarea Națională, precum și șefilor de promoție din liceele bucureștene

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Primăria Capitalei va acorda diplome In Honoris, tabere internaționale și premii în bani elevilor care au obținut media zece la Bacalaureat și la Evaluarea Națională, precum și șefilor de promoție din liceele bucureștene.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. "Acest eveniment are ca scop recunoașterea efortului, rezultatelor și valorii elevilor bucureșteni care au obținut note de excepție la Bacalaureat și Evaluarea Națională, precum și șefilor de promoție din liceele bucureștene. Vom acorda acestor tineri atât diplome In Honoris — cea mai înaltă distincție oferită de Municipalitate — precum și tabere internaționale și premii în bani", a precizat primarul general Gabriela Firea.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Premiile vor fi oferite de către Primăria Capitalei prin PROEDUS, informează PMB, prin intermediul unui comunicat.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. "Ne dorim astfel să onorăm rezultatele de excepție înregistrate de acești elevi în anul școlar care tocmai a trecut și să le arătăm cât prețuim efortul pe care l-au depus zi de zi. Trebuie să ne prețuim valorile și să facem tot ce ne stă în putință să le arătăm că munca lor este recunoscută și răsplătită", a subliniat Firea.

Informație de ultimă oră de la CFR! Trafic rutier restricționat în zona Mogoșoaia, pentru derularea unor lucrări!... Peste 2000 de militari români, puși la dispoziție pentru operațiuni în afara țării!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x