Antena Căutare

Român carantinat în Cluj, revoltat pe Facebook: „Nu vor să mai aruncăm lăturile cu care ne hrănesc ei” 

Românii veniți din diaspora și carantinați în țară se arată tot mai nemulțumiți de condițiile pe care le au în locațiile unde stau.

Român carantinat în Cluj, revoltat pe Facebook: „Nu vor să mai aruncăm lăturile cu care ne hrănesc ei” 
Român carantinat în Cluj, revoltat pe Facebook | Pixabay.com

Un bărbat aflat într-un centru de carantină din Cluj este supărat pentru că nu mai poate primi pachet de acasă.

Citește și: Români întorși din străinătate se plâng de condițiile din carantină: „Mai bine la închisoare, fraților!” (VIDEO)

„Nu mai avem voie să primim mâncare de acasă, cică producem prea mult gunoi cu potenţial de contaminare. Ordin dat din 16.03, adus la cunoştinţă azi, 06.04. De fapt, nu vor să mai aruncăm lăturile cu care ne hrănesc ei (plătite la suprapreţ, punem pariu?), având alternativa de acasă.

Ţin să informez DSP-ul şi pe tovarăşul prefect că ultimele studii asupra Covid-19 arată că boala poate fi transmisă şi prin fecale, deci ar fi cazul să ne închidă şi budele, şi să interzică populaţiei defecarea”, a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Româncă întoarsă din străinătate, nemulțumită de condițiile de carantină din Mamaia: „Am venit sănătoși și cu siguranță plecăm bolnavi!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elevii s-ar putea întoarce la școală după încetarea stării de urgență. Ministrul Educației, anunț de ultimă oră despre r... Ministrul Educaţiei: Reluarea cursurilor, în funcţie de evoluţia pandemiei. Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul vor ave...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x