Antena Căutare

Lovitură cruntă pentru România! Profeție șocantă lansată de Maria Ghiorghiu: ”Va reveni în forță și se va extinde în Ardeal, Muntenia și în Banat!”

Pesta porcină a făcut ravagii în mai multe localități din România, iar epidemia este departe de a fi stopată. Cel puțin asta susține Maria Ghiorghiu, care a lansat o profeție șocantă.

Pesta porcină a făcut ravagii în mai multe localități din România, iar epidemia este departe de a fi stopată. Cel puțin asta susține Maria Ghiorghiu, care a lansat o profeție șocantă.

Astfel, Maria Ghiorghiu, despre care se spune că a prezis tragedia din clubul Colectiv, a spus că pesta porcină se va extinde și în Ardeal, Muntenia și Banat.

”Dragii mei, Astăzi dimineață, în zori, am primit un mesaj alert, adică am auzit un glas care spunea cu repeziciune asta: ”Continuă PESTA PORCINĂ în Ardeal, Muntenia și Banat”.

Dragii mei, chiar dacă a fost perioadă scurtă în care nu s-a mai vorbit despre pesta porcină, iată cum din nefericire, aceasta va reveni în forță și se va extinde în Ardeal, Muntenia și în Banat.”, a scris ea pe blogul personal.

Nu mai puțin de 142 de localități din zona de Sud-Est, aparținând județelor Tulcea, Constanța, Brăila, Ialomița, Galați, Călărași și Ilfov, sunt afectate în momentul de față de fenomenul pestei porcine, un număr de 46.286 de porci domestici din gospodăriile particulare fiind sacrificate. La aceste cifre se adaugă și altele, la fel de înfiorătoare. „În 8 exploatații comerciale de mare capacitate, până la data de 22.08.2018, au fost uciși 70.036 de porci”, se specifică în comunicatul direcției menționate.

A fost decernat Premiul Nobel pentru Fizică 2018... Cine sunt persoanele care pot primi vouchere pentru a-și schimba electrocasnicele! Anunțul făcut de autorități...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x