Antena Căutare

Romania voteaza in bezna si nameti!

Romanii voteaza pentru Romania! Prin zapada, prin viscol si cod galben, milioane de oameni au iesit astazi sa-si aleaga reprezentantii in Parlament. Au votat la lumina lumanarii, au votat cu speranta, au votat cu credinta. Au trecut peste orice obstacol si i-au ales pe cei care vor decide soarta Romaniei in urmatorii patru ani.

Romanii au votat duminica pentru viitor si pentru schimbare, pentru copiii lor, pentru Romania, in zapada, in frig si vijelie, chiar si in bezna. In Dambovita, primul alegator a fost intampinat in intuneric. Mai multe localitati au ramas fara curent electric. Astfel, destinul Romaniei s-a scris astazi la lumina lumanarii sau la lumina lanternei. Si Harghita a ramas in bezna din cauza unei pene de curent.

In Suceava, s-a votat cu speranta de neclintit, i ciuda oricarui obstacol. De 22 de ani, doamna Ortenzia merge la vot cu acelasi gand. Are 80 de ani si nu a ratat niciodata alegerile. Astazi s-a trezit cu noaptea in cap si a mers pe jos, prin nameti, pana la sectia de votare. A pus stampila cu credinta.

Pe jos, in masini, in tractoare, in tramvaie - romanii si-au croit astazi cu greu drumul spre sectiile de votare.

Alesi si alegatori - cu totii au ramas blocati in drumul spre vot. Sub cod galben de ninsori, intreaga tara a fost astazi ingropata in zapada. In satul Gad, sectia de votare a ramas inchisa pana seara. Depasite de nameti, autoritatile au cerut ajutorul Armatei, ca sa curete soseaua.

Romania a votat astazi... ca la romani. Cu piedici, cu eforturi, cu patima. Cu repros pentru ce a fost, cu speranta pentru ce va fi.

Ninsoarea a blocat Romania! Zeci de drumuri inzapezite si localitati fara curent electric... EXCLUSIV! Apa colorata pe post de parfum. Cum sa-ti dai seama daca produsul e original...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x