Antena Căutare

Românii din străinătate ar putea primi 500 de euro lunar dacă se întorc în ŢARĂ

Senatorul UNPR Constantin Popa este unul dintre iniţiatorii acestei legi, în care se stipulează clar faptul că, statul român o să platească bani pentru fiecare român care se întoarce în ţară să muncească

Senatorul UNPR Constantin Popa este unul dintre iniţiatorii acestei legi, în care se stipulează clar faptul că, statul român o să platească bani pentru fiecare român care se întoarce în ţară să muncească.

Legea este aşteptată de foarte mulţi tineri care încă mai au speranţa să câştige o sumă de bani mai mare decât de obicei, tocmai pentru a-şi putea realiza unele dorinţe mai costisitoare aici în România.

Conform proiectului de lege care va intra în dezbatere săptămâna aceasta şi cu şanse mari să fie votat, românii care îşi câştigă existenţa lucrând în străinătate şi vin să se angajeze în România, ar putea primi 500 de euro lunar, un bonus acordat de stat.

Avem nevoie de forţă de muncă în ţară, mai ales de specialişti. Ne pleacă medicii, profesorii, inginerii, IT-iştii şi chiar muncitorii simpli, în special tineri, căci nu sunt plătiţi aşa cum trebuie aici, în ţară. Vrem să-i stimulăm cumva să îşi pună în valoare capacitatea aici, nu peste hotare. Un an, am putea să-i stimulăm să ia mai mulţi bani, chiar decât câştigă acum în afara ţării. Sunt convins că în această perioadă de timp, oamenii îşi vor face un rost aici, acasă”, a declarat senatorul UNPR Constantin Popa, unul dintre susţinătorii acestei legi.

Vezi continuarea AICI.

Primii pași pentru a deveni bogat. Cinci moduri în care poţi să investești 30 de lei... RATB, omagiu în memoria victimelor din Colectiv. Două staţii vor purta numele clubului groazei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x