Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

S-a dat startul inscrierilor pentru prima sesiune a Bacalaureatului

Mii de elevi de clasa a XII-a din tara intra in febra Bacalaureatului. De luni incep inscrierile pentru prima sesiune din iunie. Prima proba la care vor da examen, cea de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, se va tine intre 6 si 8 iunie.

Proba D, de evaluare a competentelor digitale, va avea loc intre 13 si 17 mai, iar proba C, de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, se va defasura in perioada 20-23 iunie.

Pe 27 iunie, vor incepe probele de examen scrise. Astfel, la 27 iunie, va fi sustinuta proba scrisa la limba si literatura romana, iar la 28 iunie, proba scrisa la limba si literatura materna.

Proba scrisa obligatorie corespunzatoare profilului va avea loc la 29 iunie, iar ultima proba scrisa, cea la alegere, va fi pe 1 iulie.

Proba scrisa obligatorie corespunzatoare profilului va avea loc la 29 iunie, iar ultima proba scrisa, cea la alegere, se va desfasura pe 1 iulie.

La aceasta sesiune a examenului de Bacalaureat se pot inscrie atat candidatii din seria curenta, cat si cei din seriile anterioare care nu au promovat examenul.

sursa: Antena3.ro

foto: Intact ImagesRecomandari