Antena Căutare

Scandal cu focuri de arma intre doua grupari rivale din Iasi

Scandal cu focuri de arma, azi-noapte, in Iasi. Doua grupari rivale s-au intalnit intr-un local dintr-o zona rezidentiala si au inceput sa se lupte pentru suprematie.

Nici macar interventia agentilor de la o firma de paza nu a reusit sa aplaneze conflictul. Patru oameni, printre care si un agent de paza, au ajuns la spital cu rani grave, agresorii disparind imediat dupa altercatie.

Medicii au alergat de la o ambulanta la alta pentru a le acorda primele ingrijiri tuturor ranitilor. Ca sa poata face fata solicitarilor, un echipaj a avut grija si de cate trei victime. Patru raniti au fost trimisi imediat spre unitatile de primiri urgente - trei dintre ei au ajuns la Spitalul "Sf. Spiridon" si cel de-al patrulea, un agent de paza care a fost impuscat in picioar, a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie.

Totul a inceput cand un grup de tineri a vrut sa intre in localul cu jocuri mecanice. Aveau interdictie de la patron, asa ca rivalii lor s-au opus. Stiind parca ce va urma, angajatii localului au apasat butonul de panica. In numai cateva minute, mai multi agenti ai unei firme de paza au ajuns la fata locului.

Un macel in care au fost implicati tineri cu varste cuprinse intre 18 si 22 de ani. S-au batut cu topoare si scaune de lemn, iar unul dintre ei a tras si cateva focuri cu un pistol cu bile de cauciuc.

Imediat dupa incident, trei dintre agresori au disparut cu o masina de lux. In incaierare a fost vandalizata si o alta masina, parcata in apropierea localului. Politistii au instituit mai multe filtre si ii cauta si la aceasta ora.


Catalin Serban, vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, retinut de DNA. Judecatorul este acuzat ca a luat mita... VIDEO! O masina de lux, facuta praf la Universitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x