Antena Căutare

Scandalul continuă la Spitalului Universitar! Cei din conducere, disperați să curețe de teama Corpului de Control. Protestatarii nu renunță: “Nici nu se pune problema să renunţ la greva foamei şi la protest”

Un asistent medical de la Secţia Ortopedie a declarat că de luni dimineaţă, de când 15 angajaţi ai Spitalului Universitar au protestat, s-au adus materiale, corpuri sanitare în unitate, iar celorlalti angajaţi conducerea le-a interzis să iasă la protest.

Un asistent medical de la Secţia Ortopedie a declarat că de luni dimineaţă, de când 15 angajaţi ai Spitalului Universitar au protestat, s-au adus materiale, corpuri sanitare în unitate, iar celorlalti angajaţi conducerea le-a interzis să iasă la protest.

„De azi (luni -n.r.) dimineaţă se aduc continuu materiale, de acum e depozitul plin, toată ziua au cărat. Nici nu se pune problema să renunţ la greva foamei şi la protest. Până nu pun blocul operator în funcţiune, nu renunţ. Pe mine nu mă intimidează, eu nu renunţ după o zi, două, trei. Până nu fac ce e de făcut, nu mă las (...) Dacă ar veni acum Corpul de Control ar vedea că toate materialele din depozit sunt aduse astăzi (luni -n.r.), după ora 14.00. De azi (luni-n.r.) dimineaţă, până acum au schimbat bazinele cu sârmă, vasele. De ce au făcut asta? Acum s-a putut (...) Directoarea de la îngrijiri şi şeful Sanepidului umblă disperaţi prin spital să cureţe”, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, asistentul.

Asistentul medical de la Secţia Ortopedie este nemulţumit şi de faptul că nimeni de la Ministerul Sănătăţii nu a venit până în acest moment să constate neregulile, iar managerul spitalului şi-a închis telefonul.

„Eu zic că trebuia să vină doamna ministru (al Sănătăţii - n.r.), să spună că nu dispunem de fonduri, că se va rezolva şi nu mai ieşea tot circul ăsta. Nu cred că de azi (luni -n.r.) dimineaţă nu s-a găsit nimeni la minister care să vină, să constate. Oare de fiecare dată trebuie să moară cineva, să se întâmple ceva? În discuţia de dimineaţă, doamna manager ne-a luat că sunt probleme tehnice, că se vor rezolva, iar după ce am intrat noi să spunem nemulţumirile, a spus că nu ne mai aude şi şi-a închis telefonul. Pe mine nu o să mă sune nimeni (din cadrul conducerii – n.r.), pentru că le este frică”, a mai spus bărbatul.

Angajaţilor Spitalului Universitar le-ar fi fost interzis să mai coboare la protest, susţine asistenul.

Circa 15 angajaţi ai Spitalului Universitar Bucureşti au protestat, luni, în faţa instituţiei, deoarece sunt nevoiţi să aleagă între voucherele de vacanţă şi sporurile maxime.

E alertă maximă! Filtre de poliție verifică fiecare mașină! Oamenii au văzut cum au luat-o!... Este OFICIAL. Structura anului ŞCOLAR 2018-2019. Noutăţi despre începerea şcolii şi vacanţe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x