Antena Căutare

Scene violente au fost surprinse într-un avion ce urma să decoleze de pe aeroportul Otopeni, cu destinaţia Cairo

ca aeronava să se ridice de la sol. Situaţia a degenerat rapid într-un scandal, iar totul s-a petrecut în faţa mai multor copii. Reprezentanţii companiei aeriene susţin că au respectat doar procedurile aviatice internaţionale, iar femeia punea în pericol ceilalţi pasageri. 

O familie, soţ şi soţie, originari din Maroc, a fost luată pe sus de forţele de ordine chiar înainte ca aeronava să se ridice de la sol. Situaţia a degenerat rapid într-un scandal, iar totul s-a petrecut în faţa mai multor copii. Reprezentanţii companiei aeriene susţin că au respectat doar procedurile aviatice internaţionale, iar femeia punea în pericol ceilalţi pasageri.

Scenele şocante au fost filmate în urmă cu două zile într-o aeronavă care urma să decoleze de pe Aeroportul Henri Coandă cu destinaţia Cairo.

Totul a început după ce o femeie de origine arabă a refuzat să se mute din dreptul ieşirii de urgenţă şi să se legitimeze. Nu ar fi vorbit nici limba română, nici engleză, potrivit reprezentanţilor Tarom. Ba chiar femeia ar fi refuzat să primească instrucţiunile cu privire la regulile de ieşire în caz de urgenţă. În scandal a intervenit şi soţul acesteia.

Momentele au fost surprinse de o pasageră din Republica Moldova. Femeia venea de la Amsterdam şi făcuse o escală pe Otopeni.

Reprezentanţii companiei Tarom invocă norme de siguranţă în justificarea intervenţiei, subliniind că pasagerii care stau în dreptul ieşirilor de urgenţă trebuie să fie cooperanţi şi să poată comunica eficient.

"Pasagera perturbatoare nu înţelegea şi nu vorbea nici limba română, nici limba engleză. Totodată menţionăm că locul pe care îl ocupa nu îi fusese alocat şi a refuzat să se identifice. Menţionăm că pasagera nu a adoptat o atitudine adecvată, motiv pentru care au fost chemaţi agenţii de securitate ai aeroportului", a declarat Tarom.

Agenţii de securitate au intervenit alături de reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră, după ce comandantul aeronavei a declanşat procedura de debarcare. La final femeia a şi fost amendată de poliţişti pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

"Poliţiştii de frontieră, însoţiţi de personalul de securitate al companiei, au fost informaţi că o femeie, cetăţean din Maroc, în vârstă de 49 de ani, a manifestat un comportament agresiv faţă de una dintre însoţitoarele de zbor, refuzând legitimarea şi scuipând personalul navigant", au transmis autoritățile.

Deocamdată nicio structură nu îşi asumă că individul din imagini, care a lansat ameninţări către ceilalţi pasageri, ar fi angajatul său. O anchetă internă a fost deschisă. După evacuarea celor doi, aeronava a rămas la sol până la clarificarea situaţiei.

FaceApp, aplicația folosită de vedete pentru a îmbătrâni pe Instagram, mai periculoasă decât s-a crezut! Compania care o... Percheziţie în județul Harghita. Un bărbat a fost reţinut la Odorheiu Secuiesc într-un dosar de falsificare de monedă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x