Antena Căutare

Schimbare uriașă la Vama Veche! Cum arată astăzi stațiunea în care nu există reguli!

La Vama Veche se dansează în familie. În satul de vacanţă de la graniţa României ajung tot mai mulţi părinţi cu copii. Sunt vamaioţii de ieri, care n-au renunţat la staţiunea lor de suflet nici după ce şi-au întemeiat familii.

La Vama Veche se dansează în familie. În satul de vacanţă de la graniţa României ajung tot mai mulţi părinţi cu copii. Sunt vamaioţii de ieri, care n-au renunţat la staţiunea lor de suflet nici după ce şi-au întemeiat familii.

Mai ales la început de septembrie, când soarele e mai blând şi plaja mai liberă, îşi duc copiii în Vamă, să-i înveţe despre libertate.

Pentru Edward şi soţia lui, Vama Veche e o iubire la care se întorc de 15 de ani. Studenţii de atunci sunt acum părinţii care îşi învaţă copiii să iubească marea şi să fie liberi.

Vama Veche, satul artiştilor boemi care căutau în anii 70 liniştea de la graniţa României, s-a transformat în timp, dar nu şi-a pierdut farmecul. Hainele colorate, muzica rock care adună oameni şi gesturile simple de prietenie au rămas. Cine a crescut odată cu Vama Veche îi ştie povestea.

Generaţiile de copii care au făcut primii paşi pe nisipul din Vama Veche sunt acum speranţa părinţilor că povestea merge mai departe, chiar dacă stațiunea se modernizează de la o zi la alta.

Vama Veche e satul unde vacanţa îşi face loc în orice anotimp. În miezul verii, nisipul arde sub picioarele tinerilor care petrec lângă foc.

Iar la început de septembrie, satul redevine locul unde vamaioţii îşi dau întâlnire în familie.

Fiica fostului internaţional Iosif Rotariu, condamnată definitv la doi ani şi opt luni de închisoare... Materie nouă introdusă la Bac! La ce vor susține examen elevii din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x