Antena Căutare

Scolile nu sunt pregatite sa-i primeasca pe elevii din clasa 0

La mai putin de o luna pana la inceperea scolii si pana la debutul clasei 0, copiii care ar trebui sa inceapa cursurile din toamna nu au unde sa invete. In Brasov, de exemplu, doar 20% dintre scoli au in acest moment spatiile pregatite sa-si primeasca elevii.

Problema cu care se confrunta multa scoli este numarul redus al salilor de clasa. Acolo unde exista suficiente incaperi pentru desfasurarea cursurilor, clasele nu sunt amenajate corespunzator. Au nevoie de mobilier si de toalete amenajate special in incinta scolii.

Sefii din Ministerul Educatiei spera ca la rectificarea bugetara sa obtina banii necesari pentru ca cei mici sa se bucure de toate conditiile la inceperea scolii. Sansele de a se intampla acest lucru sunt, din pacate, destul de reduse.

Foto: Intact Images

Lady Gaga paralizeaza traficul in centrul Capitalei! Vezi rutele alternative!... Autoritatile norvegiene le-au luat copiii unor parinti din Arad, pe motiv ca tatal este un infractor periculos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x