Antena Căutare

Seful IPJ Neamt, cercetat de MAI si ANI. Vezi declaratiile ironice facute de Soric!

Aurelian Soric, seful IPJ Neamt, este cercetat de superiorii sai pentru afirmatiile publice si conduita sa profesionala de dupa asasinatul din cafenea. Si Agentia Nationala de Integritate s-a autosesizat. Si nu a scapat de anchete nici sotia comisarului sef, acuzata ca ar fi legalizat documente care sa-i ajute pe camatari sa-si justifice legal actiunile.

Acum, Corpul de Control al ministrului de Interne il cerceteaza disciplinar pe Autelian Soric. Oficialii au la dispozitie o saptamana pentru a finaliza ancheta.

In vizorul anchetatorilor a intrat si sotia sefului Politiei Neamt, notarul Cristina Soric. Aceasta este acuzata ca ar fi legalizat, in cabinetul sau acte care sa-i ajute pe camatari sa-si justifice faptele. Cristina Soric se apara insa si spune ca a evitat orice contact cu membrii lumii interlope.

Asasinarea lui Gheorghita Mararu a readus insa in vizor dosarele in care acesta era principal suspect si ramase cu autor necunoscut. In anul 2003, ofiterul judiciarist Cezar Filip din Piatra Neamt, a indraznit sa-l ancheteze pe Mararu. El a fost asteptat in scara blocului in care locuia si batut bestial. Cazul a ramas nerezolvat si nimeni nu a vrut sa dea explicatii.

De razbunari n-au scapat nici magistratii implicati in sprijinirea uneia sau alteia dintre gruparile interlope. In 2005, masina judecatorului Cristian Catana a fost incendiata.

Ministrul Sanatatii cere o ancheta in cazul gemenilor lasati 9 zile fara incubator. Politia s-a autosesizat... Concediul de crestere a copilului, redus la un an? Cum comentati initiativa?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x