Căutare Live

Senatorul PSD Catalin Voicu va fi pus in libertate

Inalta Curte a decis ca senatorul PSD Catalin Voicu poate fi pus in libertate. Instanta a dispus inlocuirii masurii de arestare preventiva cu obligativitatea de a nu parasi localitatea. Procurorii pot face recurs la aceasta decizie.Catalin Voicu si Costel Casuneanu au fost audiati, anterior, de catre magistrati. La finalul audierilor, judecatorii au dezbatut doua solicitari privind masura arestarii lui Voicu, precum si o cerere din oficiu privind legalitatea si temeinicia mentinerii masurii arestarii preventive in cazul senatorului.

Procurorul DNA a sustinut ca Voicu, in declaratia sa, "a recunoscut ca a cerut dosare, ca s-a interesat despre dosare, ca a preluat si a inmanat mai departe hotarari ale instantei si ca a discutat cu un judecator despre situatia juridica a dosarului unuia dintre inculpati".

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

DNA a trimis in judecata 62 de politisti de frontiera de la vama Siret... Csibi Barna, la un pas de a fi demis...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri