Antena Căutare

Dragostea de frate nu are limite! Un băiețel de 4 ani cu Sindromul Down își îngrijește cu toată dragostea cei 2 frați paralizați! Video

Simon este ultimul copilaș adoptat, acesta suferind de Sindromul Down. Micuțul în vârstă de 4 ani nu vorbește încă limba engleză, însă își îngrijește cu multă dragoste frățiorii bolnavi.

Povestea care a impresionat o lume întreagă! Un copilaș de 4 ani cu Sindrom Down își îngrijește cu multă dragoste și atenție cei doi frați paralizați! Imagini video cu puternic impact emoțional

Povestea acestei familii americane îți taie respirația! Jeremy și Nicole au adoptat 4 copii din Bulgaria, toți cu dizabilități.

Simon este ultimul copilaș adoptat, acesta suferind de Sindromul Down. Micuțul în vârstă de 4 ani nu vorbește încă limba engleză, însă își îngrijește cu multă dragoste frățiorii bolnavi.

Această familie are o poveste pe cât de complicată pe atât de frumoasă! Începutul a fost relativ normal, acești doi tineri s-au întâlnit, s-au îndrăgostit și au decis să se căsătorească rapid. Până aici, nimic anormal. Îndată ce au format o fmailie, Jeremy și Nicole au decis să formeze o familie mai mare adoptând copii cu probleme care aveau nevoie de un sprijin real.

O "nebunie" binecuvântată

Jeremy Clark este profesor și se ocupă de îngrijirea copiilor cu probleme speciale, iar soția sa este asistentă. Practic, cei doi îi îngrijesc pe toți cei care au nevoie de ei. Pe lângă acest suflet bun pe care îl au, Jeremy și soția sa sunt extrem de frumoși! De cele mai multe ori, un chip luminos reflectă iubirea și noblețea unui suflet frumos.
Dacă ai privi poza cu ei, te-ai gândi că au cei mai frumoși și sănătoși copii, însă realitatea este cu mult peste așteptări: ei au adoptat 4 copii cu nevoi speciale din Bulgaria, iar asta i-a făcut să pară în fața multor persoane "inconștienți".

Cei 4 copii au vârste cuprinse între 4 și 6 ani, doi dintre ei având Sindrom Down, iar ceilalți doi, paralizie cerebrală.

Poți alege să îți întemeiezi o astfel de familie fără să te gândești că vei fi chinuit toată viața? Desigur! Există oameni minunați precum Jeremy și Nicole a căror viață să le fie presărată cu fapte bune care să le dea curaj să meargă mai departe și să lupte!

Cu toate Acestea Jeremy explică: "Să crești 4 copii cu nevoi speciale necesită foarte multă muncă și responsabilitate. Cheia este să găsești bucuria în fiecare activitate pe care o facem. Acum puțin timp am cronometrta cât timp ne ia să îi spălăm pe dinți pe toți și să îi pregătim de culcare. 30 de minute, așa că dacă ne dorim, reușim orice. Dim fericire, soția mea Nicole care a fost asistentă timp de 10 ani, a renunțat la job pentru a le dedica lor cât mai mult timp. Sunt sigur că soția mea muncește din greu pentru îngrijirea lor și de asemenea sunt sigur că nu este masochistă, ci o face cu drag, de fiecare dată.

Curajosul Simon, cel mai mic dintre toți

Numele lui de naștere în Bulgaria este Zadock și are 4 ani. De câteva luni de zile, acesta trăiește în Salt Lake City ca al patrulea copil al familiei Clark. Acum numele lui este Simon și chiar dacă nu vorbește engleză, venirea lui este asemenea unui "uragan de energie".
"De când Simon ni s-a alăturat, zilele sunt puțin mai lungi. Încep puțin mai devreme și se termină puțin mai târziu. Cu toate acestea, ne bucurăm că avem mai mult timp să fim părinți", a spus Jeremy.

Urmărind clipul de mai jos, se poate observa cu ochiul liber că protagonistul acestei familii este Simon. Fără ca părinții să i-o ceară, Simon spală vasele, își hrănește frații paralizați, se joacă cu ei și de asemenea, ajută și la tratamentul lor.

El se simte în centrul atenției, se simte iubit și așezat acolo unde îi este locul: în sânul familiei, acolo unde se simte cel mai iubit. De la acest gen de familii, lumea poate simți speranța adevărată: a exista, dar a exista în compania unor alte persoane, fără a ține cont de criterii intelctuale sau alte puteri de super erou. Să exiști ca o persoană incompletă , care ai nevoie de ajutor, iar cu toate acestea să îți găsești fericirea în acel loc.

Vezi materialul video cu această familie minunată:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Modele de unghii. Ce modele de unghii sunt la modă în primăvara 2019... Este oficial! Se dau prime de Paște pentru angajații din România. Cine va primi acești bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x