Antena Căutare

"Vreau să-i fac pe oameni fericiți!" O tânără cu Sindromul Down își îndeplinește visul de a deveni însoțitor de zbor!

"Vreau să-i fac pe oameni fericiți": femeia cu sindromul Down, care a devenit populară după ce a apărut într-o transmisiune TV live, și-a îndeplinit visul de a deveni însoțitoare de zbor pentru compania Jetstar

Povestea care a emoționat o lume întreagă: "Vreau să-i fac pe oameni fericiți!" Femeia cu sindromul Down, care a devenit populară după ce a apărut într-o transmisiune TV live, salutându-și părinții, a primit șansa de a-și îndeplini visul! Cum a fost angajată tânăra ca însoțitoare de zbor

"Vreau să-i fac pe oameni fericiți!" O tânără cu Sindromul Down își îndeplinește visul de a deveni însoțitor de zbor!

Scott Linden, reporter australian pentru Channel 7 Local News Mackay din Queensland, Australia, realiza un eveniment la un mall atunci când și-a dat seama că nu este singur în emisie.

În momentul în care Scott Linden a început să-și facă treaba, în spatele lui a apărut un oaspete frumos, care nu se oprea din a oferi zâmbete și a se aranja, vizibil emoționată că apărea la televizor.

Georgia Knoll, o femeie cu sindromul Down, și-a dorit să aibă un minut de glorie la televizor și l-a avut. Reporterul, realizând ce se petrece în spatele lui și văzând femeia extrem de emoționată, și-a îndreptat atenția asupra ei întreabând-o dacă dorește să salute pe cineva la televizor. Fără să stea pe gânduri, Georgia Knoll își salută mama și tatăl, spunându-le că îi iubește.

"Vreau să-i fac pe oameni fericiți!" O tânără cu Sindromul Down își îndeplinește visul de a deveni însoțitor de zbor!

Se pare că în urma acelui moment senzațional pe care Georgia l-a avut, destinul i-a surâs.
Tânăra de 25 de ani, ambasador pentru persoanele cu handicap, a fost invitată să lucreze ca însoțitor de zboruri interne de către compania Jetstar, luna trecută.

În momentul în care Georgiei i s-a oferit uniforma, ea a menționat că "Încerc doar să sparg barierele, să îmi depășesc limitele și să fiu eu însămi".

"Pasiunea mea a fost să devin însoțitoare de zbor pentru a face oamenii fericiți", a declarat Georgia Knoll.

Jetstar a bătut la ușa Georgiei pentru a-i cere să lucreze pentru ei, atunci când au văzut pe pagina de Facebook un material video care o înfățisa pe Georgia ca însoțitoare de zbor. Filmulețul fusese publicat de sora femeii și a devenit viral în scurt timp: "Totul a început când Georgia pretindea că este însoțitoare de zor, iar tot ce am făcut eu a fost să iau telefonul și să o filmez".

Kathryn a declarat că în descrierea filmulețului cu sora sa, ea a tăguit câteva companii de zbor, cu gândul că poate cineva o va observa. Această minune s-a întâmplat, iar compania Jetstar a luat legătura cu familia, menționând că și-ar dori o persoană ca Georgia în echipă.

"La interviu, Georgia a făcut demonstrații de siguranță, de servit mâncarea, de salutat toți pasagerii, după care a făcut prima cursă de la Brisbane înapoi la Mackay, iar toți cei de la Jetstar au fost extrem de primitori și de amabili", a spus Kathryn.
"Toți pasagerii au petrecut un timp minunat, ea a vorit cu toată lumea și a demonstrat că este o persoană extrem de entuziastă.", a declarat un reprezentat al companiei aeriene Jetstar.

Doi pensionari au vrut să faca tema nepotului, dar s-au ales cu un milion de dolari!... Scene de teroare filmate în trafic! Un polițist conduce cu piciorul pe volan ca "un mare barosan". Scenele au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x