Antena Căutare

"Vreau să-i fac pe oameni fericiți!" O tânără cu Sindromul Down își îndeplinește visul de a deveni însoțitor de zbor!

"Vreau să-i fac pe oameni fericiți": femeia cu sindromul Down, care a devenit populară după ce a apărut într-o transmisiune TV live, și-a îndeplinit visul de a deveni însoțitoare de zbor pentru compania Jetstar

Povestea care a emoționat o lume întreagă: "Vreau să-i fac pe oameni fericiți!" Femeia cu sindromul Down, care a devenit populară după ce a apărut într-o transmisiune TV live, salutându-și părinții, a primit șansa de a-și îndeplini visul! Cum a fost angajată tânăra ca însoțitoare de zbor

"Vreau să-i fac pe oameni fericiți!" O tânără cu Sindromul Down își îndeplinește visul de a deveni însoțitor de zbor!

Scott Linden, reporter australian pentru Channel 7 Local News Mackay din Queensland, Australia, realiza un eveniment la un mall atunci când și-a dat seama că nu este singur în emisie.

În momentul în care Scott Linden a început să-și facă treaba, în spatele lui a apărut un oaspete frumos, care nu se oprea din a oferi zâmbete și a se aranja, vizibil emoționată că apărea la televizor.

Georgia Knoll, o femeie cu sindromul Down, și-a dorit să aibă un minut de glorie la televizor și l-a avut. Reporterul, realizând ce se petrece în spatele lui și văzând femeia extrem de emoționată, și-a îndreptat atenția asupra ei întreabând-o dacă dorește să salute pe cineva la televizor. Fără să stea pe gânduri, Georgia Knoll își salută mama și tatăl, spunându-le că îi iubește.

"Vreau să-i fac pe oameni fericiți!" O tânără cu Sindromul Down își îndeplinește visul de a deveni însoțitor de zbor!

Se pare că în urma acelui moment senzațional pe care Georgia l-a avut, destinul i-a surâs.
Tânăra de 25 de ani, ambasador pentru persoanele cu handicap, a fost invitată să lucreze ca însoțitor de zboruri interne de către compania Jetstar, luna trecută.

În momentul în care Georgiei i s-a oferit uniforma, ea a menționat că "Încerc doar să sparg barierele, să îmi depășesc limitele și să fiu eu însămi".

"Pasiunea mea a fost să devin însoțitoare de zbor pentru a face oamenii fericiți", a declarat Georgia Knoll.

Jetstar a bătut la ușa Georgiei pentru a-i cere să lucreze pentru ei, atunci când au văzut pe pagina de Facebook un material video care o înfățisa pe Georgia ca însoțitoare de zbor. Filmulețul fusese publicat de sora femeii și a devenit viral în scurt timp: "Totul a început când Georgia pretindea că este însoțitoare de zor, iar tot ce am făcut eu a fost să iau telefonul și să o filmez".

Kathryn a declarat că în descrierea filmulețului cu sora sa, ea a tăguit câteva companii de zbor, cu gândul că poate cineva o va observa. Această minune s-a întâmplat, iar compania Jetstar a luat legătura cu familia, menționând că și-ar dori o persoană ca Georgia în echipă.

"La interviu, Georgia a făcut demonstrații de siguranță, de servit mâncarea, de salutat toți pasagerii, după care a făcut prima cursă de la Brisbane înapoi la Mackay, iar toți cei de la Jetstar au fost extrem de primitori și de amabili", a spus Kathryn.
"Toți pasagerii au petrecut un timp minunat, ea a vorit cu toată lumea și a demonstrat că este o persoană extrem de entuziastă.", a declarat un reprezentat al companiei aeriene Jetstar.

Doi pensionari au vrut să faca tema nepotului, dar s-au ales cu un milion de dolari!... Scene de teroare filmate în trafic! Un polițist conduce cu piciorul pe volan ca "un mare barosan". Scenele au ...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x