Căutare Live

Alertă pentru agenții antitero la aeroportul Otopeni! Locul incredibil în care a fost abandonată o mașină! Motivul pentru care nimeni nu va fi sancționat

Situaţie incredibilă la cel mai mare aeroport din România! Un şofer şi-a abandonat maşina într-o zonă interzisă în apropierea terminalului de la Otopeni. Aceasta este una aglomerată, unde traficul la orele de vârf devine un calvar.

Situaţie incredibilă la cel mai mare aeroport din România! Un şofer şi-a abandonat maşina într-o zonă interzisă în apropierea terminalului de la Otopeni. Aceasta este una aglomerată, unde traficul la orele de vârf devine un calvar.

Totul a fost posibil din cauza unei proceduri puţin cunoscute. Deşi maşina ar urma să fie ridicată, proprietarul nu poate fi sancţionat.

În mod normal, niciun vehicul nu poate fi parcat în afara zonelor autorizate. Din motive de siguranţă, agenţii de pază au obligaţia de a raporta orice staţionare, chiar şi dacă e vorba de numai câteva minute. O maşină parcată în stradă, în faţa terminalului plecări, chiar pe banda întâi, pare să fie excepţia de la regulă.

Autoturismul blochează această bandă de mai bine de o săptămână. Deşi, iniţial, şoferul a beneficiat de procedura de contingenţă, adică şi-a putut parca maşina aici pentru că nu erau locuri suficiente în parcare, nu s-a mai întors ulterior să o recupereze.

Aceasta este o procedură internă de care foarte puţini au auzit şi beneficiază. Totuşi, într-un răspuns oficial, reprezentanţii aerportului spun că parcările se supraaglomerează aproape zilnic, aşa că astfel de situaţii apar. Însă, durata maximă de staţionare este de două ore.

Autoturismul a fost verificat de agenţii antitero, spun reprezentanţii aeroportului. Deşi maşina va fi mutată, proprietarul nu va fi sancţionat.

Goana lui Mario Iorgulescu, surprinsă de o cameră de supraveghere! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! Vid... Trupurile românilor ucişi în Afganistan vor ajunge în țară! Ceremonia de repatriere va avea loc la Baza 90 Otopeni...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x