Antena Căutare

Video. Revoltător! Un șofer de troleibuz din București își plătește facturile în timp ce conduce! Controlul asupra volanului este aproape 0!

Poți privi liniștit aceste imagini?! Un șofer inconștient conduce un troleibuz cu ochii în telefon! Bărbatul a fost filmat în timp ce își făcea plata facturilor, cu o mână pe volan, iar cu cealaltă era preocupat să manevreze telefonul! Foarte rar, mai arunca o privire la drum! Pe mâna cui ne lăsăm viețile?!

Pe mâna cui ne lăsăm viețile? Un șofer inconștient conduce un troleibuz cu ochii în telefon, minute în șir! Bărbatul a fost filmat în timp ce își făcea plata facturilor, cu o mână pe volan, iar cu cealaltă era preocupat să manevreze telefonul! Foarte rar, mai arunca o privire la drum, iar controlul asupra mașinii este aproape inexistent!

Un șofer STB a unui troleibuz 91 a fost suprins de un călător în timp ce își efectua nișlte plăți pe telefonul mobil! Deși nu este Superman, se pare că bărbatul și-ar fi dorit să fie, potrivit acțiunilor total neadecvate pe care le face. Fiind foarte ocupat cu plata facturilor, șoferul își mai aduce aminte din când în când să mai provească în față, să verifice dacă drumul este la locul lui sau dcă nu cumva mașina o ia de capul ei.

În urma vizionării acestui material video, STB a anunțat că șoferul va fi cercetat disciplinar.

Bărbatul care a postat filmarea a descris imaginile groazei așa: „Omul ăsta nu are nicio treabă cu transportul pasagerilor STB. Tot drumul a stat pe telefon și după cum se poate vedea și în video, cu o mână ținea telefonul, cu cealaltă cardul bancar și cu greu mai controla volanul troleibuzului 91”.

Pentru fapta sa, care putea pune în pericol călătorii, dar și pe ceilalți participanți la trafic, șoferul STB va fi cercetat disciplinar, a declarat pentru Hotnews Andrei Creci, directorul STB. „Am inițiat constituirea unei comisii de cercetare disciplinară a angajatului în cauza. Siguranța călătorilor este prioritatea noastră și în consecință nu acceptăm asftel de comportamente”, a spus Creci, potrivit libertatea.ro

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Credit foto: Facebook / Mihai Cristian Ionescu

Medicii au dezvăluit ce au găsit în corpul elevei moarte de la liceul Gheorghe Lazăr... Tradiții și obiceiuri de Paște în România. Ce se împarte de Paști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x