Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Şoferii, amendați de polițiști falși în trafic! „Au cerut banii numerar, aveau însemnele Poliției”

Un șofer a fost tras pe dreapta în trafic, pe o autostradă din Koln, de către doi presupuși agenți de poliție, care i-au acordat o amendă de 1.000 de euro, plătită numerar, pe loc.

Un șofer a fost amendat de către doi polițiști falși în Germania

Falșii polițiști au făcut totul ca la carte, arătând un ecuson de poliție, după care l-au îndrumat pe șofer autoturismului cu un gest al mâinii spre marginea drumului.

Aceștia au verificat documentele ambilor șoferi, dar i-au inspectat și autoturismul, exact ca doi agenți de poliție. Cei doi au găsit câteva nereguli la pneuri și au acordat o amendă de 1.000 de euro pe care șoferul a trebuit să o achite numerar.

Potrivit șoferului prins de polițiștii falși, individul ar avea vârsta cuprinsă între 40-45 de ani, o înălțime de 1,75 m, barbă scurtă și ar fi vorbitor fluent al limbii germane. Acesta purta o geacă de piele neagră, blugi și o șapcă de baseball.

„În cazul verificărilor şi al activităţilor operaţionale desfăşurate de poliţişti, agentul de control este obligat prin lege să vă comunice numele, prenumele, unitatea şi departamentul din care face parte, aşa că nu ezitaţi să solicitaţi aceste informaţii” , precizează un avocat.

Recomandari