Antena Căutare

Soric, audiat la sediul IPJ Neamt

Secretarul de stat in MAI Ioan Dascalu a declarat, marti, ca fostul sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt Aurelian Soric a fost audiat de membrii corpului de control al MAI la sediul IPJ.

Intrebat daca Aurelian Soric a venit la audieri la Comisia de disciplina, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica, Ioan Dascalu, a spus ca procedura cercetarii prealabile a fostului sef al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Neamt este in plina desfasurare.

"Exista cadre ale corpului de control ale ministrului care desfasoara aceasta activitate si care s-au deplasat la sediul IPJ Neamt, unde l-au audiat pe domnul Soric", a declarat Dascalu, la finalul discutiilor cu senatorii din Comisia de aparare, ordine si siguranta nationala, la care a participat si ministrul Administratiei si Internelor.

Aurelian Soric este cercetat disciplinar la nivelul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI). Comisarul Soric este judecat de Consiliul Superior de Disciplina din Politia Romana, la solicitarea ministrului Internelor, pentru afirmatiile si comportamentul avute in urma asasinatului din 14 noiembrie si pentru modul in care a condus IPJ Neamt.

Aurelian Soric si-a dat demisia la scurt timp dupa declansarea scandalului de la Neamt si este cercetat disciplinar la nivelul MAI.

Sursa: Jurnalul National

Restaurantele si cluburile si-au prezentat ofertele de Craciun... Mamele vor protesta maine in fata Guvernului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x