Antena Căutare

SPECIAL! Pe Raul Mare, vile la mai mare

Constructiile pe malul apei au aparut precum ciupercile dupa ploaie.

Raul de Mori, Retezat. 18 km de Hateg pe drumul spre Petrosani. Cunoscuta in special pentru cetatuia notorie din romanul lui Jules Verne "Castelul din Carpati", localitatea este de mult timp tinta unor smecheri cu buzunarul gros, care si-au trantit vilele pe unde au considerat ei ca se intrepatrund mai bine cu natura.

Unii dintre proprietari au stabilit ca malul Raului Mare este locul ideal. Care mai mici, care mai mari, in functie de potenta financiara a fiecaruia. Conform localnicilor, multe dintre casele din zona sunt ale unor politisti, avocati, magistrati sau politicieni din judetul Hunedoara care, pentru a se relaxa dupa indelungile si obositoarele ore de munca, au ales aceasta zona din preajma Parcului National Retezat.

Primaria zice ca Apele Romane au avizat constructiile, Apele zic ca nu, dar vor sa stie cine a mers cu jalba si mai ales unde.

L-am cautat pe primarul din Raul de Mori pentru a lamuri chestiuni legate de retrocedari mai mult decat ciudate in zona, dar si pentru autorizatiile de constructie pe care Primaria le-a dat de-a lungul timpului celor care au dorit neaparat sa auda raul cum le susura dimineata. Primarul nu era in birou. "Este la o intalnire cu socialistii", ne-a raspuns secretara. "Unde?", am intrebat noi, "la judet, la Deva?". "Nu, dom'le, la Caminul Cultural, ca acolo se strang socialistii", a venit raspunsul. Dar primarul este penelist, de ce sa prezideze el o intalnire a socialistilor?

Tot articolul, in Jurnalul National

Iasi: Vatmanul implicat in accidentul de luni, retinut pentru 24 de ore... Deputatii ii tin la distanta pe ziaristi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x