Antena Căutare

Specialiștii care anunțau cea mai grea iarnă din ultimii ani sunt contraziși: „Vom avea un sfârșit de an cu temperaturi peste medie!”

Aproape în fiecare an apar specialiști care anunță ierni grele, cea mai folosită expresie în acest caz fiind: „cea mai grea iarnă din ultimii ani”

Aproape în fiecare an apar specialiști care anunță ierni grele, cea mai folosită expresie în acest caz fiind: „cea mai grea iarnă din ultimii ani”. Numai că aceste variante apocaliptice nu au susținere, meteorologii fiind de părere că este aproape imposibil să poți anticipa cu exactitate cum va fi vremea în perioada viitoare, prgonozele meteo având o acuratețe de maximum 60 la sută.

Plecând de la aceste date, este foarte posibil ca iarna să fie foarte blândă în 2016, așa cum s-a întâmplat și în anii precedenți.

Iarna oferă un peisaj uimitor în mai multe zone din țară! Ninge ca-n poveşti de două zile... A încercat să intre ilegal în România, dar a dat greș! Un pakistanez ascuns sub un camion, pe roata de rezervă, a fost p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x