Antena Căutare

Măsuri fără precedent în România, din cauza coronavirusului! Vedetele recurg la gesturi extreme

Vedetele recurg la gesturi extreme pentru a-i proteja pe cei mici. Şi nu numai că sunt de acord cu închiderea şcolilor, dar au şi de pierdut în urma amânării spectacolelor.

Daniela Gyorfi prin telefon transmite că: "Ar trebui să se închidă școlile pentru că așa cum a spus doamna primar, doamna Firea, cel puțin eu ca părinte îi dau perfectă dreptate.

Ferească Dumnezeu, în două trei zile poate se confirmă un caz în care acel copil a luat contact cu alți copii și se închide și alta este să previi. Trebuia după mai mult timp, după părerea mea, să se închidă școlile, dar și dacă s-ar lua de astăzi această măsură ar fi bine."

Mara Bănică prin telefon transmite că: "Dima este destul de mare acum, discerne, a înțeles de la televizor că e un virus care a plecat din China. Nu e speriat, dar ca toți copiii își dorește să se închidă școlile. Având în vedere că evoluția acestei boli a fost extrem de rapidă și a escaladat în statele europene șa un nivel la care nimeni nu și-a imaginat, sunt 7000 de cazuri într-o săptămână."

De teama coronavirusului, Penitenciarul de Femei Ploiești - Târgșorul Nou a luat măsuri de protecție. “Facem apel la înţ... Scene de groază la Floreasca, în sala de operație. Un medic și-ar fi atacat colegii cu bisturiul folosit pe pacienta inf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x