Măsuri fără precedent în România, din cauza coronavirusului! Vedetele recurg la gesturi extreme

Vedetele recurg la gesturi extreme pentru a-i proteja pe cei mici. Şi nu numai că sunt de acord cu închiderea şcolilor, dar au şi de pierdut în urma amânării spectacolelor.

Daniela Gyorfi prin telefon transmite că: "Ar trebui să se închidă școlile pentru că așa cum a spus doamna primar, doamna Firea, cel puțin eu ca părinte îi dau perfectă dreptate.

Ferească Dumnezeu, în două trei zile poate se confirmă un caz în care acel copil a luat contact cu alți copii și se închide și alta este să previi. Trebuia după mai mult timp, după părerea mea, să se închidă școlile, dar și dacă s-ar lua de astăzi această măsură ar fi bine."

Mara Bănică prin telefon transmite că: "Dima este destul de mare acum, discerne, a înțeles de la televizor că e un virus care a plecat din China. Nu e speriat, dar ca toți copiii își dorește să se închidă școlile. Având în vedere că evoluția acestei boli a fost extrem de rapidă și a escaladat în statele europene șa un nivel la care nimeni nu și-a imaginat, sunt 7000 de cazuri într-o săptămână."

Ultimele știri