Antena Căutare

Ștrandul Moghioroș din Capitală, închis după ce zece oameni, între care șase copii, au ajuns la spital! Toți s-au intoxicat cu clor

Ștrandul Moghioroș din Capitală a fost închis, după ce șase copii și patru adulți au fost transportați la spital, după ce au acuzat stări de rău. 

Ștrandul Moghioroș din Capitală a fost închis, după ce șase copii și patru adulți au fost transportați la spital, după ce au acuzat stări de rău.

Această măsură a fost dispusă de Direcția de Sănătate Publică, după ce a efectuat în această după-amiază un control la unitatea de agrement și au fost prelevate probe de apă din bazine, anunță Ministerul Sănătății.

Citește și: Intervenţie de urgenţă la un ştrand din București! Şapte oameni au ajuns la spital (VIDEO)

”În urma sesizării Poliției sector 6 cu privire la intoxicația cu clor a mai multor persoane, printre care și copii, inspectorii sanitari au efectuat în această după-amiază un control la unitatea de agrement și au prelevat mai multe probe de apă din bazinele existente.”, a declarat inspectorii de la Direcția de Sănătate Publică București.

Inspectorii DSP au decis „suspendarea activității acestei unități până la determinarea rezultatului final și remedierea pompei de distribuire a clorului”.

Citește și: Panică la un parc acvatic! Zeci de răniți, după ce în piscină s-a produs un val ca un tsunami

Autospeciala CBRN a efectuat măsurători şi a depistat o depăşire a valorilor de clor în camera de clorare, însă nu şi în jurul bazinului, a informat Mediafax.

Printr-un apel la 112, a fost semnalat faptul că la un ştrand din zona Drumul Taberei din Capitală mai multe persoane se simt rău. Ulterior, echipajele medicale au sosit la faţa locului şi, după ce au evaluat pacienţii, au decis ca aceştia să fie transportaţi la spital, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Panică într-un tren care venea de la Brașov! Zeci de călători, evacuați, după ce mecanicul a simțit miros de fum... Polițiștii au descins la alte două adrese greșite, fără mandat! Cumpănașu, noi dezvăluiri: ”Vărul meu a fost la 50 de me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x