Antena Căutare

Strigătul disperat al unei mame al cărei fiu a murit după ce a salvat doi copii de la înec: ”Vreau să-i cunosc, să văd pentru cine a murit copilul meu!”

Marian Silviu, un tânăr în vârstă de 32 de ani, a murit după ce a salvat de la înec doi copii, în stațiunea Olimp, în ultima zi de vară. Acum, Silvia, mama acestuia, își plânge fiul și încearcă să găsească răspunsuri la frământările ei. 

Marian Silviu, un tânăr în vârstă de 32 de ani, a murit după ce a salvat de la înec doi copii, în stațiunea Olimp, în ultima zi de vară. Acum, Silvia, mama acestuia, își plânge fiul și încearcă să găsească răspunsuri la frământările ei.

A trecut prin momente dramatice atunci când și-a pierdut fiul și a sperat până-n ultima clipă că va fi găsit viu.

”De felul meu sunt impulsivă, dar atunci nu am ştiut ce să fac, nu puteam să zbor. Am ajuns noaptea la Olimp“, a povestit femeia, potrivit Adevărul.

Citește și: Haos pe litoralul românesc! Zeci de operațiuni de salvare, de la începutul sezonului estival: ”Mulți cred că cei care se îneacă fac o glumă!”

Ulterior, după ce și-a înmormântat copilul, ea a încercat să pună întrebări: „Unde erau salvamarii dacă era steag roşu şi nimeni nu avea voie să intre în apă?“, „Cine îi supraveghea pe copii?“, „Cum arată aceşti copii? Vreau să-i cunosc să văd pentru cine a murit copilul meu“, „De ce nu a încercat nimeni să-l salveze pe fiul meu?“.

Citește și: Cea mai populară mâncare de pe litoral este o păcăleală! Mâncăm fără să ştim şprot în loc de hamsie

De asemenea, femeia consideră că dacă se acţiona repede, băiatul ei nu ar fi murit sau, dacă ar fi murit, l-ar fi scos din apă mai repede, nu după o noapte. În plus, ea susține că fiul ei a greșit că a sărit în apă ca să-i salveze pe cei doi copii. „A făcut asta probabil gândindu-se la cei doi copii ai săi. „Avea 32 de ani, dar avea inima tot de copil. Mai rar se nasc oameni de genul lui“, plânge mama sa, care adaugă: „Bunătatea aici te duce, uneori, la moarte“.

În urma tânărului de 32 de ani au rămas o soție și doi copii.

Ultimă oră! Care este starea lui Mario Iorgulescu. Ce fac medicii ca să îl salveze... Mario Iorgulescu are circumstanțe atenuante? O altă persoană ar putea fi pedepsită pentru accidentul pe care l-a provoca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x