Căutare Live

Imagini revoltătoare surprinse la Institutul Oncologic din Cluj. Sute de persoane grav bolnave așteaptă ore întregi să-și facă testul COVID

Situaţie alarmantă la Institutul de Oncologie din Cluj-Napoca! Sute de oameni bolnavi de cancer au stat la rând chiar şi cu orele în această dimineaţă pentru a intra în spital şi a-şi primi tratamentele.

În îmbulzeala formată direct în parcarea din faţa spitalului nu s-a mai pus problema de păstrare a distanţei sociale. Peste 500 de oameni au format cozi uriaşe în această dimineaţă în fata Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca. Mulţi dintre ei au venit de la mare distanţă pentru a-şi primi tratamentul sau pentru consult, însă odată ajunşi la spital au fost nevoiţi să se înarmeze cu răbdare.

Pacienţii trebuie să treacă prima dată prin triajul epidemiologic, unde le este măsurată temperatura. Mai apoi, ajung în acest loc unde sunt testaţi pentru Covid, lucru care dureaza însă mai mult, acesta fiind şi motivul pentru care se formează cozi. Abia a doua zi, după ce vine rezultatul testului covid, pacienţii vor putea intra în spital.

Chinezii au mințit! Când a început, de fapt, pandemia de coronavirus! Câteva imagini din satelit i-au dat de gol! „Datele coincid cu multe căutări online pe unele cuvinte-cheie” - FOTO

Oamenii spun că astfel de situaţii sunt frecvente şi că după ce vin obosiţi de la drum lung, pe lângă faptul că sunt bolnavi, mai sunt şi nevoiţi să aştepte.

”Ieri am fost pentru testul covid pentru nevasta, am stat cam două ore jumate, deci efectiv n-a fost organizare. Am stat prima dată la un cort, după o oră ni s-a spus că în cortul respectiv nu mai este aer ca lumea şi s-a mutat testul la cortul alaturat. Atunci s-a produs o mică îmbulzeală, s-a pierdut rândul.”, a mărturisit un bolnav.

Reprezentanţii spitalului au refuzat să facă declaraţii despre acest subiect. Spun că numărul pacienţilor este foarte mare, în unele zile depăşeşte o mie iar în momentul de faţă nu există o altă soluţie.

Previziune sumbră despre COVID-19, de la unul dintre cei mai importanți experți aflați în luptă cu pandemia! „Este cel mai urât coșmar al meu”

În luna aprilie, institutul oncologic a devenit un focar de COVID-19 după ce peste 20 de pacienţi şi patru cadre medicale au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Totul s-a întâmplat tot după un astfel de episod în care oamenii au fost nevoiţi să aştepte la rând fiind în imposibilitatea de a păstra distanţarea socială.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... ÎPS Pimen, comemorat cu fast la Suceava, la 40 de zile de la trecerea în neființă. Anunțul făcut de primarul orașului: ”...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri