Antena Căutare

Slatina: O femeie a fost talharita in mijlocul unei intersectii

O talharie la drumul mare a fost surprinsa de cateva camere de supraveghere stradale din Slatina. In mijlocul inei intersectii, un tanar de 19 ani i-a smuls unei femei lantisorul de aur de la gat apoi s-a facut nevazut printre blocuri. Fiecare miscare i-a fost insa filmata pas cu pas, asa ca individul n-a ajuns prea departe.

Victima nici n-apuca sa ridice privirea spre individ, ca acesta dispare cu lantisorul de aur. Intamplarea a facut ca prin zona sa treaca in acel moment un echipaj de politie.

Fara sa stea pe ganduri, agentii au pornit in directia in care fugise tanarul. Intre timp, femeia le face semne disperate catorva politisti comunitari.

Doua minute mai tarziu, politia i-a dat de urma individului printre blocurile din apropiere.

Tanarul se ascunde apoi printre masini, crezand ca asa ii va pacali pe politisti. Dupa cateva secunde, o ia la fuga in alta directie, dar da nas in nas cu agentii comunitari si cu victima.

Imediat, suspectul, un tanar in varsta de 19 ani, este incoltit si incatusat. Chiar daca i-a inapoiat femeii prada, tot nu va scapa de pedeapsa. Este acuzat de talharie si a fost deja arestat preventiv pentru 29 de zile.

Harghita: Un urs infometat si-a facut de cap intr-o comuna... Craiova: O tanara a cazut cu parasuta pe un bloc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x