Antena Căutare

A mers cu o fată din Galați, pe care abia a cunoscut-o, în apartament, iar la câteva minute cineva a bătut la ușă

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost reţinut după ce l-ar fi ameninţat şi lovit cu un cuţit pe un tânăr care a mers într-un apartament cu o tânără pe care abia o cunoscuse. Agresorul i-a furat 1.500 de euro, tânărul reuşind să fugă într-un moment de neatenţie al bărbatului.

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost reţinut după ce l-ar fi ameninţat şi lovit cu un cuţit pe un tânăr care a mers într-un apartament cu o tânără pe care abia o cunoscuse. Agresorul i-a furat 1.500 de euro, tânărul reuşind să fugă într-un moment de neatenţie al bărbatului. În urma cercetărilor a reieşit că atacul a fost plănuit de acesta si de fata de 17 ani.

Potrivit Poliţiei Galaţi, miercuri noapte, în jurul orei 1.00, un tânăr de 20 de ani din comuna Vârlezi a sesizat Poliţia despre faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. El a relatat poliţiştilor că în seara respectivă ar fi mers cu o tânără, pe care abia o cunoscuse, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Roşiori. La scurt timp, în locuinţă ar fi intrat un bărbat care, ameninţându-l cu un cuţit şi lovindu-l peste faţă, i-ar fi luat din portofel suma de 1.500 de euro.

Profitând de un moment de neatenţie din partea agresorului, tânărul ar fi reuşit să fugă din apartament, sesizând Poliţia.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat persoanele bănuite că ar fi comis fapta, un bărbat de 30 de ani şi o tânără de 17 ani, care sunt cercetaţi pentru infracţiunea de tâlhărie, respectiv complicitate la tâlhărie.

Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La mulți ani, 2019. Câte zile mai sunt până la Anul Nou... Autoritățile au făcut anunțul: „În acest context toți tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani vor face SERVICIU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x