Antena Căutare

Taxa COVID este pe bune! Ce restaurante din Capitală taxează clienții care aleg serviciile lor

Un restaurant din Bucureşti a inclus pe nota de plată o „taxă Covid-19” în valoare de 5 lei, arată poza unei note de plată publicate de fostul jurnalist şi consilier al ministrului Muncii, Cristian Vasilcoiu.

Taxa COVID este pe bune! Ce restaurante din Capitală taxează clienții care aleg serviciile lor
Taxa COVID este pe bune! Ce restaurante din Capitală taxează clienții care aleg serviciile lor

Reprezentantul firmei a declarat pentru Economica.net că „taxa” a fost introdusă pentru a compensa costurile implicate de distanţarea socială în restaurante, cel puţin în prima fază a relaxării condiţiilor.

„Am pus-o din cauza costurilor de distanţare socială ale restaurantului. Şi pentru că toată lumea făcea aşa. Şi celelalte restaurante, şi dentiştii”, a răspuns reprezentantul terasei,care a adăugat că, între timp, de când pot sta patru oameni la aceeaşi masă, a eliminat taxa.

Coronavirus în România, 8 iunie 2020. Live Update. Alte 125 de persoane infectat cu covid. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 20.604

Stomatologii au aplicat primii taxa coronavirus

Tarifele clinicilor care au tratat pacienții în perioada stării de urgență au crescut cu sume între 150 și 1000 de lei, din cauza condițiilor restrictive impuse de autorități.

Lunea Rusaliilor 2020, zi de mare sărbătoare! Ce nu e bine să faci în Lunea Sfântului Duh

După ce clinicile și cabinetele stomatologice au fost închise, cele câteva care au dorit să se ocupe de tratarea urgențelor, așa cum specifică Ordonanța Militară nr. 2, au fost nevoite să se supună unor reglementări care au crescut costul unei proceduri cu până la 1.000 de lei, bani plătiți de pacienți. Medicii stomatologici zic că cerințele sunt exagerate și nu se bazează pe niciun temei legal, potrivit Economica.net.

Atenție, acestea sunt rutele alternative dacă te întorci de la mare, din minivacanță! Autostrada A2-București blochează sute de mașini

Lunea Rusaliilor 2020, zi de mare sărbătoare! Ce nu e bine să faci în Lunea Sfântului Duh... Opt persoane din corul Episcopiei Romano-Catolice din Iaşi au fost confirmate cu noul coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x