Căutare Live

Timiş: Droguri trimise din Spania, ascunse în colete, găsite de poliţişti şi procurorii DIICOT/ Liderul grupării a fost reţinut

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au reţinut un bărbat de 39 de ani, liderul unei grupări care se ocupa cu transportul de droguri de risc din Spania, în România. Drogurile erau ascunse în colete expediate din Malaga.

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei Române, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - S.C.C.O. Ilfov, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat un flagrant, joi, la Timişoara, iar ulterior, au făcut două percheziţii domiciliare în localitatea Foeni, judeţul Timiş, la membrii unei grupări infracţionale de trafic de droguri.

"Activităţile au fost desfăşurate într-un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea, de către o grupare infracţională, de infracţiuni de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc. În fapt, membrii reţelei, coordonată de un bărbat de 39 de ani, ar fi introdus în ţară droguri de risc (cannabis vegetal), ascunse în colete expediate din localitatea Malaga – Spania, cu destinaţia Timişoara. Astfel, pe parcursul investigaţiilor, au fost descoperite 4,17 kg. de cannabis vegetal. În urma acţiunii de prindere în flagrant delict, au fost depistate 4 persoane”, se arată în comunicat.

Liderul grupării, un bărbat de 39 de ani, a fost dus la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Un nou drog face ravagii în rândul tinerilor: „Mă rupe, ești nebun la cap!?” Substanțele, vândute în preajma liceelor...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri