Antena Căutare

Tot mai mulți oameni își cumpără ținutele cu cardul de rate

Peste 85% dintre cumpărători petrec câteva ore în centrele comerciale alegând cele mai potrivite ţinute în timp ce magazinele stradale sau cele cu haine la mâna a doua sunt preferate de puţini dintre noi.

Peste 85% dintre cumpărători petrec câteva ore în centrele comerciale alegând cele mai potrivite ţinute în timp ce magazinele stradale sau cele cu haine la mâna a doua sunt preferate de puţini dintre noi.

În mall-uri, găsim două tipuri de cumpărători. Cei mereu la modă, care caută mereu haine în tendinţe şi sunt dispuşi să plătească lunar 300 - 400 lei, spun studiile, şi cumpărătorii conştincioşi, mai atenţi la raportul calitate-preţ, cei care cheltuie maximum 300 lei pe lună.

Femeile caută lucruri cât mai inedite, să fie cât mai puţine, să nu fie mai multe îmbrăcate la fel şi atunci, normal, investesc. Şi prefera atunci, cele mai multe, să folosească cardul de credit.

Practic, îţi cumperi mai multe ţinute o dată, lucru pe care nu ţi l-ai permite dintr-un singur salariu, apoi înapoiezi suma cheltuită în rate. Este foarte accesibil şi mai practic pentru clienţi. Astfel, pot să îşi cumpere mai multe produse şi le vor plăti în timp.

E o modalitate mai ușoară de a-ți cumpăra mai multe haine deodată. De obicei când sunt la preţ întreg, când sunt la reduceri nu are sens.

Mulţi preferă să achiziţioneze în rate. Trei sau șase de preferat. Cel mai mult, șase rate preferă, pentru că le este mai uşor să achite atât ratele pentru haine cât şi pentru ce îşi cumpără pe lângă.

Aşadar, există soluţii. Chiar şi firmele care vând online oferă posibilitatea de a plăti cu cardul de cumpărături.

Doi salvamontişti, tată şi fiu, au cărat în spate, într-un rucsac, o capră neagră care avea un picior fracturat... Inspectorii sanitari veterinari au aplicat amenzi de aproape 360.000 de lei săptămâna trecută pe Litoral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x