Antena Căutare

Tragedie în Italia! Român mort într-un accident rutier

Un brăilean a decedat într-un tragic accident rutier care a avut loc în Italia.

Tragedia a avut loc joi, 24 octombrie 2019, in jurul orei 18:30, pe via Roma din localitatea italiana Jesolo, provincia Veneția, unde două autoturisme s-au lovit frontal. În urma impactului, un bărbat român a murit, iar alte două persoane, un bărbat italian și fiul său minor, au fost rănite.

În urma reconstituiri efectuate de polițiști a ieșit că mașina bărbatului român, Marius Tules, în vârstă de 37 de ani, a derapat din motive necunoscute. Acesta a intrat pe celălalt sens de circulatie și a lovit frontal o furgonetă Volkswagen. În urma impactului dintre cele două autoturisme, bărbatul și-a pierdut viața.

În cealaltă mașină se aflau doi cetățeni italieni, tată și fiu. Cei doi au fost și ei răniți, dar starea lor nu pare a fi gravă. Marius era originar din Brăila și locuia în Italia împreună cu familia lui.

Citește și: Un român de 18 ani a fost găsit mort pe marginea drumului în Italia. Ultima dată a fost văzut într-un club

Citește și: Accident cumplit! Cinci mașini s-au ciocnit violent la Brăila! Fumul gros a acoperit totul (Foto)

Citește și: Trei morți și trei răniți grav, în urma unui accident produs pe E85, la Mihăilești! O fetiță de trei ani, printre victimele decedate

Sursă: InfoBrăila.ro

Grupul civic Reset Iaşi a formulat un denunţ împotriva lui Raed Arafat şi a şefilor pompierilor Orlando Şchiopu şi Mihai... RADET Bucureşti anunţă că începe probele la cald pentru furnizarea căldurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x