Antena Căutare

Tragedia de la Mihăilești: 10 ANI, un microfon, o cameră şi MILIOANE DE LACRIMI!

În dimineaţa zilei de 24 mai 2004, Elena Popescu (26 de ani) şi Ionuţ Barbu (25 de ani), corespondenţii Antenei 1. îşi pierdeau viaţa la Mihăileşti, în urma unei explozii teribile.

În dimineaţa zilei de 24 mai 2004, Elena Popescu (26 de ani) şi Ionuţ Barbu (25 de ani), corespondenţii Antenei 1. îşi pierdeau viaţa la Mihăileşti, în urma unei explozii teribile.

Erau tineri şi dornici să ofere publicului cele mai interesante şi proaspete ştiri din zona Buzăului. Elena a primit o informaţie foarte preţioasă. În apropierea localităţii Mihăileşti se răsturnase un TIR încărcat cu azotat de amoniu.

Împreună cu Elena a plecat Ionuţ Barbu, un tânăr absolvent de politehnică. Ionuţ prinde câteva cadre interesante, dar dintr-o dată se aude un zgomot mare. E o explozie. Nu foarte mare, motiv pentru care toată lumea rămâne pe poziţii.

După câteva minute de linişte, se produce tragedia. O explozie uriaşă, care rade totul în jur. Toţi cei care se aflau ceva mai aproape se sting aproape instantaneu. Printre victime, Elena şi Ionuţ. Asemenea unui soldat, Ionuţ a mai tras un cadru înainte să-şi piardă viața.

Citește și:

24 mai, 2004, Mihăileşti: Explozia care plasează Buzăul în istoria catastrofelor din România

Mihăileşti, o rană deschisă: "A fost greu să vezi cum doi colegi nu mai erau cu noi pur şi simplu"

Anunț important pentru elevi: Iată ce se va întâmpla cu bacalaureatul!... 24 mai, 2004, Mihăileşti: Explozia care plasează Buzăul în istoria catastrofelor din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x