Antena Căutare

Tragedie în ziua de Bobotează. Un tânăr și-a înjunghiat fratele în gât

Ziua de Bobotează s-a transformat într-un coșmar pentru o familie din județul Vâlcea. Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, a fost reținut de polițiști,  după ce și-a înjunghiat fratele mai mare în gât.

Tragedie în ziua de Bobotează. Un tânăr și-a înjunghiat fratele în gât
Un tanar a fost injunghiat de propriul frate in gat

Ziua de Bobotează s-a transformat într-un coșmar pentru o familie din județul Vâlcea. Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, a fost reținut de polițiști, după ce și-a înjunghiat fratele mai mare în gât.

Tragicul eveniment s-a produs în stațiunea Băile Olănești, în locuinţa unui amic al celor doi, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool.

„Cei doi s-au deplasat la locuinţa unui prieten în seara zilei de 5 ianuarie, unde au consumat băuturi alcoolice. Dimineaţa, între ei a izbucnit un conflict, bărbatul de 23 de ani lovindu-l cu un cuţit în zona gâtului pe fratele său”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani înjunghiat de propriul frate se află în stare gravă și a fost transportată inițial la Spitalul Județean Vâlcea, apoi transferată la Spitalul din Târgu Jiu. Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, duminică seara, cercetările în acest caz fiind efectuate sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Elevii de liceu ar putea să susțină un nou examen! Anunțul neașteptat făcut de Ecaterina Andronescu... Istorie ștearsă cu buldozerul! Un simbol al suferinței românilor, distrus pentru că „îngreuna traficul rutier”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x