Antena Căutare

Trasul cu arma, o pasiune tot mai întâlnită în România

Chiar dacă nu deţin o armă şi nici nu intenţionează să-şi cumpere una, mulţi români sunt foarte încântaţi să înveţe să tragă cu un pistol sau chiar cu o puşcă! Însă dacă vreţi să vă relaxaţi cu adevărat, ar fi bine să nu mergeţi într-un poligon aflat în oraş. În mijlocul naturii e mult mai plăcut.

Chiar dacă nu deţin o armă şi nici nu intenţionează să-şi cumpere una, mulţi români sunt foarte încântaţi să înveţe să tragă cu un pistol sau chiar cu o puşcă! Însă dacă vreţi să vă relaxaţi cu adevărat, ar fi bine să nu mergeţi într-un poligon aflat în oraş. În mijlocul naturii e mult mai plăcut. Iar dacă ajungeţi în judeţul Mureş, veţi găsi cel mai mare poligon în aer liber din România.

Prima lecţie n-o uiţi niciodată. Ca să ai succes şi să nimereşti ţinta atunci când tragi cu arma, trebuie să ţii cont de reguli. Care sunt uşor de respectat, indiferent dacă vorbim despre un cursant sau. o cursantă.

Poligonul din localitatea Orşova, judeţul Mureş, este cel mai mare poligon din ţară, făcut în natură. Acolo, oamenii au oportunitatea să testeze diferite tipuri de arme.

O repriză de cinci gloanţe pentru fiecare dintre cele patru arme costă o sută de lei, iar gloanţele suplimentare costă între trei şi cinci lei, fiecare.

Ministerul Transporturilor, Metrorex şi Primăria Sectorului 4 au semnat un protocol privind o nouă staţie de metrou supr... Ziua internațională a persoanelor vârstnice. Bunicii voluntari din Târgu Mureş, mentori pentru copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x