Căutare Live

Trenul spre Aeroportul „Henri Coandă” va trece prin curțile oamenilor! „Suntem șocați! Nu dormim, ne tot gândim ce să facem”

400.000 lei. Atât valorează contractul pe care CFR infrastructură l-a semnat pentru noul tronson de cale ferată. Va ajunge până la Aeroportul internaţional Henri Coandă,însă traseul este unul inedit! Prin curţile oamenilor.

Nici nu au început lucrările pentru tronsonul de cale ferată care va ajunge până la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, că a început scandalul. Potrivit proiectului, trenurile vor trece prin curţile oamenilor

400.000 lei. Atât valorează contractul pe care CFR infrastructură l-a semnat pentru noul tronson de cale ferată. Va ajunge până la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, însă traseul este unul inedit! Prin curţile oamenilor!

Zeci de proprietari sunt revoltaţi pe hotărârea de guvern care se află încă în dezbatere publică. Sumele pe care oamenii le primesc pe parcelele expropriate sunt şi de 2 ori mai mici decât preţul pieţei.

Lucrările ar trebui să înceapă vara aceasta și să fie gata în luna mai 2020, înainte de începerea meciurilor din Campionatul european de fotbal organizat la Bucureşti.

Maria și-a pierdut viața, la doar 19 ani, în cumplitul accident din Vaslui. Tânăra se afla în mașina ce a provocat trage... 40 de salvatori s-au luptat pentru 12 vieți, duminică dimineață, în Vaslui. O copilă a rămas fără tată, iar patru tineri...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri