Antena Căutare

Elevi treziți de jandarmi, la șase dimineața! Zeci de tineri au trăit o experiență greu de uitat

Treziţi de bătăile în uşă ale jandarmilor în zorii zilei. A fost experienţa de care au avut parte 35 de copii veniţi în tabără lângă Botoşani!

Treziţi de bătăile în uşă ale jandarmilor în zorii zilei. A fost experienţa de care au avut parte 35 de copii veniţi în tabără lângă Botoşani!

Treziţi din somn de ţipetele jandarmilor şi trimişi în pas alergător în curte, la şase dimineaţa. Este un tratament pe care majoritatea adolescenţilor l-ar găsi revoltător, însă în tabăra militară organizată lângă Botoşani, milităria face parte din program.

Nu a fost vorba de nicio urgenţă, ci doar de o surpriză pe care organizatorii le-au pregătit-o. Specificul taberei este unul militar, iar după trezirea forţată, cei mici au continuat instrucţia exact ca în armată.

TABĂRĂ MILITARĂ PENTRU ELEVI

35 de adolescenţi s-au înscris în programul de tabără militară. Mulţi aspiră să poarte cândva o uniformă, aşa că la ordinea zilei nu este distracţia, ci exerciţiile demne de o unitate militară.

Ziua a continuat cu exerciţii la înălţime. Fixaţi în hamuri, adolescenţii au exersat coborârea în rapel. O tabără militară pentru copii înseamnă o tabără în care să vadă şi ei despre ce este vorba în armată cu un efort fizic adecvat pentru ei.

TABĂRĂ DE BALET LA COLIBIȚA

Efortul este la ordinea zilei şi în tabăra organizată la Colibiţa, în Bistriţa. Fetele care au venit aici nu se pregătesc însă pentru răboi, ci pentru a încânta publicul pe marile scene. Visează să devină balerine.

La prima vedere totul ţi se pare uşor, dar când încerci să practici acest sport e foarte greu.

Baletul şi gimnastica ritmică sunt învăţate aici în program intensiv. Elevele de nouă ani dansează cot la cot cu cele de 15. Pe lângă dans, fetele fac ateliere de teatru, modelare în lut sau plimbări în natură. Şi aici, însă, paşii trebuie făcuţi cu graţie.

De râsul elevilor! Ce au făcut profesorii, chiar înainte de-a da examenul de titularizare (VIDEO)... Amendă enormă pentru o femeie din Arad prinsă că scuipa coji de semințe pe stradă: „E lipsă de respect”...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x